Revuele Slim&Detox Correcting Gel, 200ml

P459847549
Revuele Slim&Detox Correcting Gel, 200ml - CREME-ANTICELULITA-SI-VERGETURI - REVUELE
Revuele
Revuele Slim&Detox Correcting Gel este un produs inovator conceput pentru corectarea taliei și a abdomenului. Acesta luptă eficient împotriva coajei de portocală, oferind pielii un aspect neted și [...]

Revuele Slim&Detox Correcting Gel, 200ml

Revuele Slim&Detox Correcting Gel este un produs inovator conceput pentru corectarea taliei și a abdomenului.

Acesta luptă eficient împotriva coajei de portocală, oferind pielii un aspect neted și bine îngrijit. Gelul are o formulă activă care ajută la eliminarea toxinelor și care, totodată stimulează microcircularea sângelui.

Produsul conține colagen și ingrediente nutritive care accelerează producția de elastină, tonifiază pielea și îi cresc elasticitatea și fermitatea. În urma utilizării acestuia, vei avea o siluetă de invidiat și vei scăpa rapid de aspectul inestetic creat de "coaja de portocală". 

Mod de utilizare :

Aplică o cantitate suficientă de gel pe părțile problematice ale corpului și masează cu mișcări ușoare, până la absorbția completă. 

Compoziție :

Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Adansonia Digitata Pulp Extract, Soluble Collagen, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Caffeine, Camelia Sinensis Leaf Extract, Citus Grandis Fruit Extract, Equisetum Arvense Extract, Fucus Vesicolosus Extract, Hedera Helix Leaf Extract, Spiraea Ulmaria Extract, Xanthan Gum, Alcohol Denat., Parfume, Disodium EDTA, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review