Revuele Slim&Detox Correcting Body Wrap, 200ml

Revuele Slim&Detox Correcting Body Wrap, 200ml - CREME-ANTICELULITA-SI-VERGETURI - REVUELE
Revuele
P459847548
Produsul este un gel pentru imachetari cu doua faze pentru corectarea problemelor din zonele predispuse la imperfectiuni cat si pentru imbunatatirea aspectului general al pielii prin efectul sau de reducere [...]

Descriere: Revuele Slim&Detox Correcting Body Wrap, 200ml

Produsul este un gel pentru imachetari cu doua faze pentru corectarea problemelor din zonele predispuse la imperfectiuni cat si pentru imbunatatirea aspectului general al pielii prin efectul sau de reducere a celulitei si a vergeturilor. Datorita camphor-ului si metolului din compozitia cremei produsul combina efectul de incalzire si simultan de racire a pielii.

Datorita acestui dublu efect este accelerat metabolismul, arderea grasimii si este eliminat excesul de lichid din corp, in timp ce se imbunatateste circulatia sangelui si cea a limfei. Extractul din seminte de struguri ajuta la detoxifiere si activeaza procesele metabolice fiind in acelasi timp si un puternic antioxidant. Cafeina stimuleaza circulatia sangelui si productia de adrenalina cu un puternic efect de lifting.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review