Revuele Slim&Detox anti-Cellulite Cream, 200ml

Revuele Slim&Detox anti-Cellulite Cream, 200ml -  - REVUELE
Revuele
P459847547
Crema ce afecteaza in mod activ celulele grase, induce scaderea in greutate si reduce efectul de " coaja de portocala". Imbunatateste circulatia sangelui si procesele metabolice din piele, reface elasticitatea si [...]

Descriere: Revuele Slim&Detox anti-Cellulite Cream, 200ml

Crema ce afecteaza in mod activ celulele grase, induce scaderea in greutate si reduce efectul de " coaja de portocala". Imbunatateste circulatia sangelui si procesele metabolice din piele, reface elasticitatea si intareste vasele de sange.

Datorita substantelor cu proprietati in arderea grasimilor si imbunatatirea elasticitatii pielii, acest serum ajuta in orice program de slabire si de reducere a celulitei.

Utilizarea regulata a produsului ajuta la reducerea celulitei si aparitia imperfectiunilor.

Complex activ pe bază de cafeina, imbunatateste tonusul muscular, facand pielea mai elastica si mai neteda, restabileste tonul si elasticitatea pielii, are un efect de ridicare care reduce aspectul pielii indoielnice si "coaja de portocala".



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review