Skin Therapy Oil, 75ml, Revox

Skin Therapy Oil, 75ml, Revox -  - REVOX
Revox
P479849310

Skin Therapy Oil este un tratament special ce ajuta la reducerea vergeturilor datorate graviditatii sau pierderii in greutate.

[...]

Descriere: Skin Therapy Oil, 75ml, Revox

Un tratament special ce ajuta la reducerea vergeturilor datorate graviditatii sau pierderii in greutate. Ajuta la imbunatatirea aspectului pielii cu cicatrici. Pastreaza tonusul pielii si reduce liniile fine, ajutand la mentinerea elasticitatii. Are proprietati de impermeabilitate. Protejeaza impotriva efectului de deshidratare produs de vant sau apa. Reduce aspectul imperfectiunilor si semnelor pigmentare. REVOX B77 SKIN THERAPY OIL este imbogatit cu ulei de lavanda, vitamina E, bisabolol si cu complexul inovativ OleoSoft-4 cu efecte dovedite de imbunatatire a elasticitatii si hidratarii pielii, dar si de actiune eficienta impotriva vergeturilor. Cu textura sa usoara si formula usor de absorbit, acest ulei lasa pielii un aspect fin, hranit, fara sa aiba o textura uleioasa.

Modalitate de utilizare:

A se utiliza dimineata si/ sau seara. Aplica o cantitate suficienta de produs pe zonele afectate, apoi maseaza usor pana la absorbtia completa. Evita contactul direct cu ochii. Produsul este destinat doar pentru uz extern.

Precautii:

Inainte de prima utilizare, incercati un test de sensibilitate. Doar pentru uz extern.

Ingrediente:

Paraffinum Liquidum, Caprylic/ Capric Triglyceride, Olive Glycerides, Almond Glycerides, Linseed Glycerides, Borage Seed Glycerides, Vitamin E Acetate/ Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Lavender Oil/ Lavandula Angustifolia Oil, D&C Red No.17/ CI 26100, Linalool, Limonene.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review