Pro Natura Crema de masaj Anticelulita, 500ml

Pro Natura Crema de masaj Anticelulita, 500ml -  - PRO NATURA
Pro Natura
W53034
Ingrediente: Apa (aqua); ethylhexyl palmitate; dimetichone; glycerin; sodium poliacrylate; extract de ardei iute (Capsicum annuum fruit extract); vitamina E (tocopheryl acetate); vitamina A (retinyl palmitate); ulei de rozmarin (Rosmarinus officinalis [...]

Descriere: Pro Natura Crema de masaj Anticelulita, 500ml

Ingrediente:

Apa (aqua); ethylhexyl palmitate; dimetichone; glycerin; sodium poliacrylate; extract de ardei iute (Capsicum annuum fruit extract); vitamina E (tocopheryl acetate); vitamina A (retinyl palmitate); ulei de rozmarin (Rosmarinus officinalis flower oil); ulei de scortisoara (Cinnamomum zeylanicum leaf oil); benzyl nicotinate; extract din seminte de castan (Aesculus hippocastanum fruit); extract din seminte de guarana (Paullinia cupana seed extract); extract din cafea verde (Coffea arabica seed); ulei de piper negru (Piper nigrum fruit oil); phenoxyethanol; ethylhexylglycerin.

Crema de masaj anticelulitica, cu textura usoara ce se absoarbe rapid pe baza de cafea verde, guarana, castan, ulei de scortisoara, ulei capsici, ulei rozmarin, vitaminele A si E, ulei de piper negru, creata pentru diminuarea vizibila a celulitei si vergeturilor prin intensificarea circulatiei sanguine.

Mod de utilizare:

Pentru masaj corporal.

Crema se aplica extern, pe pielea curata si fara rani. Se maseaza usor si lent, pana la absorbtia totala in piele.

Se poate observa o roseata a pielii insotita de caldura pentru o scurta perioada. A se evita contactul cu ochii. Nu contine coloranti.

Dupa aplicare spalati mana. Se recomanda folosirea zilnica.

Prezentare:

500 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review