Gel Anticelulitic cu Cafea Verde, Guarana si Castan, 150 ml, Transvital

M10982
Gel Anticelulitic cu Cafea Verde, Guarana si Castan, 150 ml, Transvital - CREME-ANTICELULITA-SI-VERGETURI - QUANTUM PHARM
Descriere generala Gelul Anticelulitic cu extract de cafea verde, guarana si castan, este un produs destinat indepartarii celulitei datorita substantelor, care prin efectul lor, grabesc procesul de disparitie a grasimilor [...]

Descriere: Gel Anticelulitic cu Cafea Verde, Guarana si Castan, 150 ml, Transvital

Descriere generala

Gelul Anticelulitic cu extract de cafea verde, guarana si castan, este un produs destinat indepartarii celulitei datorita substantelor, care prin efectul lor, grabesc procesul de disparitie a grasimilor impiedicand totodata depunerea acestora. Ingredientele acestea stau la baza unei formule, care activeaza microcirculatia si faciliteaza detoxifierea, permite efectuarea unui masaj eficient pentru diminuarea depozitelor de tesut adipos si a celulitei.

Compozitie:

aqua glycerin propylene glycole caffeine benzoate triethanolamine Peg-40 hydrogenated castor oil aesculus hippocastanum extract centella asiatica extract carbomer alcohol denat parfum green coffe bean extract paullinia cupana fruit extract imidazolidinyl urea aloe species resin disodium edta phenoxyethanol chromium triclorid methylparaben butylparaben ethylparaben hexyl cinnamal benzyl salicylate isobutylparaben propylparaben hydroxycitronellal hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde coumarin isoeugenol.

Efecte:

efect revigorant si stimulant al microcirculatiei, aduce pielii o senzatie de confort si prospetime contribuie la drenarea toxinelor din tesuturi, eliminarea excesului de apa, activarea metabolismului celular .

Administrare:

Se aplica pe piele in strat subtire si se maseaza energic pana la absorbtie completa se recomanda masajul pe zonele afectate de celulita, de 2 ori pe zi, timp de cel putin 8 saptamani.

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review