Gel anticelulitic Bio cu menta , 250 ml, Krauter

P479849072
Gel anticelulitic Bio cu menta , 250 ml, Krauter - CREME-ANTICELULITA-SI-VERGETURI - LIFECARE
LIFECARE

Gelul anticelulitic Krauter are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa si permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele. Combinatia speciala dintre menta si rozmarin provenite din medii controlate biologic ajuta la imbunatatirea regenerarii celulare, diminuarea fragilitatii capilare, inbunatatirea texturii, netezirea si tonifierea pielii. Stimuleaza circulatia sangvina periferica si ofera elasticitate si suplete pielii.

[...]

Gel anticelulitic Bio cu menta , 250 ml, Krauter

Actiune:

  • Efect termic
  • Stimuleaza micro-circulatia
  • Intareste musculatura
  • Reduce excesul de apa
  • Imbunatateste textura pielii

Gel anticelulitic cu menta BIO Krauter are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa din tesuturi, permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele. Efectul termic actioneaza local, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala, stimuland micro-circulatia si intarirea musculaturii.

Utilizare:

Gelul se aplica zilnic, dimineata si seara pe zonele cu probleme, masand circular si intens. Este recomandat pentru orice tip de piele. Este recomandat a se consuma minim 2.5 litri de apa pe zi pe durata tratamentului.

Ingrediente:

Ingredients INCI: Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Dimethicone, Carnitine, Caffeine, Mentha Piperita Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis Extract*, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Vanillyl Butyl Ether, Alcohol Denat., Citral, Geraniol, Linalool, Limonene, Trideceth-10, Phenoxyethanol. *ingredients from biologically controlled environments.

Prezentare:
250 ml



Data ultimei actualizari: 2023-11-07 17:26:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review