Crema termica anticelulitica cu flori de mac Gerovital Plant, 200 ml, Farmec

Crema termica anticelulitica cu flori de mac Gerovital Plant, 200 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
W58067
Crema contine ingrediente speciale pentru combaterea celulitei, active in special pe timpul noptii. Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja pielea de stresul urban. Tot mai [...]

Descriere: Crema termica anticelulitica cu flori de mac Gerovital Plant, 200 ml, Farmec

Crema contine ingrediente speciale pentru combaterea celulitei, active in special pe timpul noptii.
Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvolta anumite sensibilitatii ale pielii, iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant si de protectie al pielii.
Formulare fara conservanti.
Actiune:
Nocturshape reduce acumularea de lipide, imbunatateste sinteza colagenului si ofera fermitate tesuturilor.
Escina alaturi de Uleiul din Flori de Mac exercita o actiune complexa in diminuarea manifestarilor celulitei.
Methyl Nicotinatul imbunatateste penetrarea ingredientilor activi si oxigenarea zonelor afectate de celulita si accelereaza diminuarea depozitelor adipoase
Utilizare:
Crema se aplica seara, pe zonele cu celulita, prin masaj energic, pana la absorbtia completa in piele. La aproximativ 10 minute de la aplicare, apare un efect de incalzire si înrosire locala, care însoteste activarea puternica a zonelor masate si dispare dupa cca 30 minute.
Se recomanda evitarea contactului cu ochii si mucoasele. Dupa utilizarea cremei, mainile se spala cu multa apa si sapun. Este necesar sa se evite zonele cu rani superficiale si nu se recomanda persoanelor cu varice si fragilitate vasculara. Asociati cu o alimentatie sanatoasa si exercitii fizice.
Prezentare:
200 ml 


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review