Fillerina Tratament Lip Volume Grad 2

Fillerina Tratament Lip Volume Grad 2 - INGRIJIRE-BUZE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-BUZE - LABO INTERNATIONAL S.R.L.
P459822120
Fillerina Lip Volume ajuta la cresterea volumului buzelor datorita proprietatilor de umplere si fermitate ale celor 6 molecule de acid hialuronic cu mase moleculare diferite (de la 1.000 Dalton
Se incarca ofertele...

Descriere Fillerina Tratament Lip Volume Grad 2

Fillerina Lip Volume ajuta la cresterea volumului buzelor datorita proprietatilor de umplere si fermitate ale celor 6 molecule de acid hialuronic cu mase moleculare diferite (de la 1.000 Dalton la 2.000.000 Dalton), a caror capacitate de a penetra toate straturile cutanate a fost testata ex vivo.

Formula produsului pentru volumul buzelor a fost creata special pentru pielea subtire a buzelor, pentru a spori efectul de penetrare, crestere a volumului si umplere.

Prezentare:

5 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.