Super lotiune astringenta calmanta Tarr, 150 ml, Farmec

Super lotiune astringenta calmanta Tarr, 150 ml, Farmec - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-BARBATI/PRODUSE-RAS - FARMEC
Farmec
P438795413
Loțiunea astingentă Tarr este o marcă de tradiție pe piața românească a produselor de îngrijire pentru bărbați, care s-a menținut datorită proprietăț
Se incarca ofertele...

Descriere Super lotiune astringenta calmanta Tarr, 150 ml, Farmec

Loțiunea astingentă Tarr este o marcă de tradiție pe piața românească a produselor de îngrijire pentru bărbați, care s-a menținut datorită proprietăților sale, dar și datorită raportului calitate-preț corect.

Loțiunea astringentă calmantă Tarr Super tonifică pielea, calmează iritațiile apărute după ras și lăsă o senzație plăcută de prospețime.

Utilizare:

Se aplică după fiecare bărbierit, efectuând un masaj ușor al pielii.

Beneficii:

După folosirea loțiunii astringente calmante, pielea dumneavoastră va fi tonifiată, fără iritații apărute în urma bărbieritului.

Prezentare: 150 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.