Nivea Gel de ras pentru ten sensibil, 200ml

Nivea Gel de ras pentru ten sensibil, 200ml - PRODUSE-RAS - NIVEA
NIVEA
C03929
Gel de ras pentru piele sensibilă ce protejează împotriva iritațiilor în timpul bărbieritului. Formula îmbunătăţită a gelului de ras cu extract natural de mușeţel ș [...]

Descriere: Nivea Gel de ras pentru ten sensibil, 200ml

Gel de ras pentru piele sensibilă ce protejează împotriva iritațiilor în timpul bărbieritului. Formula îmbunătăţită a gelului de ras cu extract natural de mușeţel și hamamelis, 0% alcool și un parfum natural are grijă de piele în timpul bărbieritului. Înmoaie barba pentru un bărbierit fin și confortabil. Protejează pielea împotriva iritaţiilor. Pielea are un aspect sănătos şi îngrijit. Conferă o senzaţie de confort şi catifelare. Compozitie Aqua, TEA-Palmitate, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Maltodextrin, Tocopheryl Acetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Parfum. Mod de administrare Agită bine înainte de utilizare. Ţine tubul în poziţie verticală și masează direct pe faţa udă.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review