Balsam dupa ras cu Acid Hialuronic Gerovital Men, 100 ml, Farmec

  • -10%
Balsam dupa ras cu Acid Hialuronic Gerovital Men, 100 ml, Farmec - PRODUSE-RAS - GEROVITAL MEN
P459820252
Este un produs inovator cu dublă acțiune: îngrijește pielea iritată în timpul bărbieritului, concomitent cu un efect intens de hidratare și antirid, datorită acidului hialuronic care acț [...]

Descriere: Balsam dupa ras cu Acid Hialuronic Gerovital Men, 100 ml, Farmec

Este un produs inovator cu dublă acțiune: îngrijește pielea iritată în timpul bărbieritului, concomitent cu un efect intens de hidratare și antirid, datorită acidului hialuronic care acționează atăt la suprafață cât și în profunzime – și Ion-Moistᵀᴹ4Men care ajută la reechilibrarea componentelor factorului natural de hidratare (NMF).

Susține procesele naturale de reparare a pielii după bărbierit, prin accelerarea regenerării celulare, având ca rezultat îmbunătățirea funcției de barieră a acesteia. Contribuie la reconstituirea rezervelor hidrice și a Factorului Natural de Hidratare.

Aceste efecte sunt asigurate de combinația a trei ingredienți activi: Defensil Plus, hialuronat de sodiu lipozomal și Ion Moist4 Men.

Textura fluidă creează plăcere și confort imediat, la aplicarea produsului, iar Pudra de Tapioca conferă o senzație uscată, lăsând pielea catifelată, fără rezidiuri uleioase.

Proprietăți:

- hidratează intens;

- calmează pielea și o protejează împotriva iritațiilor;

- îmbunătățește aspectul pielii în timp;

- parfum fin, discret, bărbătesc;

- piele tonifiată, revigorată.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review