Avene Gel calmant si purifiant pentru ras, 150 ml

P459820083
Avene Gel calmant si purifiant pentru ras, 150 ml - PRODUSE-RAS - AVENE
AVENE
Proprietati: - special creat pentru a calma si purifia pielea; - reduce proliferarea bacteriala si hidrateaza pielea; - este adaptat pentru toate tipurile de piele sensibila si in special pentru pielea cu imperfectiuni; - [...]

Avene Gel calmant si purifiant pentru ras, 150 ml

Proprietati:

- special creat pentru a calma si purifia pielea;

- reduce proliferarea bacteriala si hidrateaza pielea;

- este adaptat pentru toate tipurile de piele sensibila si in special pentru pielea cu imperfectiuni;

- este hipoalergenic si non-comedogen;

- nu contine parabeni sau alcool;

- dens si cremos, pentru toate tipurile de piele sensibila dar mai ales pentru tenul predispus la imperfectiuni; - are efect calmant, anti-iritant, cicatrizant.

Ingrediente active:

Apa termala, Triclosan, Sucralfat, Glicerina, Ulei de sofran, Nicidin.

Ingrediente:

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), PALMITIC ACID, TRIETHANOLAMINE, OLETH-20, GLYCERIN, ISOPENTANE, GLYCERETH-26, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, STEARIC ACID, ISOBUTANE, BHT, BISABOLOL, BLUE 1 (CI 42090), FRAGRANCE (PARFUM), GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL), HYDROXYCAPRIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROXYPROPYLCELLULOSE, LINOLEIC ACID, PEG-14M, SILICA, SODIUM ACETATE, SODIUM POLYNAPHTHALENESULFONATE, TOCOPHEROL, WATER (AQUA), ZINC PYRITHIONE, NITROGEN.

Mod de utilizare:

Aplicati ori de cate ori este necesar. Umeziti pielea, apoi aplicati o cantitate mica de gel cat un bob de mazare, apoi masati pentru a face spuma. Pentru a reduce senzatia de arsura, cauzata de lama de ras, finalizati prin pulverizarea de apa termala Avene.

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review