Gerovital Men Gel Dus Revigorant 3in1, 400ml

P459847697
  • -10%
Gerovital Men Gel Dus Revigorant 3in1, 400ml - CREME-GELURI-DUS - GEROVITAL MEN
Gelul de dus Revigorant 3 in 1 Gerovital Men poate fi folosit pentru curatarea fetei, corpului si parului barbatilor, intr-un mod eficient si practic. Pentru a asigura hidratarea si [...]

Gerovital Men Gel Dus Revigorant 3in1, 400ml

Gelul de dus Revigorant 3 in 1 Gerovital Men poate fi folosit pentru curatarea fetei, corpului si parului barbatilor, intr-un mod eficient si practic. Pentru a asigura hidratarea si revigorarea pielii, gelul contine un Complex revigorant, care ingrijeste delicat pielea corpului si are efect usor racoritor si energizant.

Pentru o ingrijire perfecta, se recomanda utilizarea gelului de dus alaturi de Deodorantul Antiperspirant Gerovital Men SEDUCTIVE, ce ofera protectia ideala impotriva transpiratiei si confera pielii un parfum proaspat.

Se aplica pe pielea uda, masand usor, apoi se limpezeste. Ca sampon, actioneaza eficient pentru curatarea parului si scalpului. Parul se samponeaza masand usor scalpul, apoi se limpezeste bine. Parul ramane curat si stralucitor.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review