Gerovital Men Fiole Acid Hialuronic 5%, 10 fiole

  • -10%
Gerovital Men Fiole Acid Hialuronic 5%, 10 fiole - CREME-GELURI-DUS - GEROVITAL MEN
P459799183
Fiole cu acid hialuronic 5% Gerovital Men Fiolele contin un ser conceput intr-o formula si concentratie speciale pentru pielea barbatilor. Serul asigura diminuarea efectelor pe care barbieritul zilnic, mediul [...]

Descriere: Gerovital Men Fiole Acid Hialuronic 5%, 10 fiole

Fiole cu acid hialuronic 5% Gerovital Men

Fiolele contin un ser conceput intr-o formula si concentratie speciale pentru pielea barbatilor. Serul asigura diminuarea efectelor pe care barbieritul zilnic, mediul ambiant si ritmul de viata tot mai alert le pot avea asupra tenului.

Dupa 10 zile de tratament tenul este optim hidratat, neted si revitalizat.

Testat dermatologic. Reduce adancirea ridurilor.

Creste nivelul de hidratare al pielii.

Creste rezistenta si elasticitatea pielii.

Ingrediente active:

Ion-Moist 4Men ajuta la reechilibrarea componentelor factorului natural de hidratare (NMF), si doua tipuri de acid hialuronic: pudra (care actioneaza in exterior) si lipozomal (care actioneaza in interior), serul reda vitalitate tenului, prelungindu-i aspectul tineresc.

Mod de utilizare:

Se scurge tot serul in partea de jos a fiolei, dupa care fiola se pozitioneaza cu punctul de rupere in fata. Pentru ruperea fiolei, puteti folosi capacul de protectie (conform instructiunilor de pe prospectul din interiorul cutiei) sau infasurati fiola intr-un servetel inainte de rupere.

Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor pe fata curata. Tot continutul fiolei se foloseste pentru o singura aplicare!

Fiolele se folosesc o data pe zi, in cure de cate 10 zile de tratament. Pentru efecte de durata, acest tratament se foloseste o data pe luna.

Se va evita contactul cu ochii. Doar pentru uz extern.

Prezentare:

10 fiole x 2 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review