TRANSPIBLOCK piele sensibila, 25 ml

P438799044
TRANSPIBLOCK piele sensibila, 25 ml - DEODORANTE-SI-ANTIPERSPIRANTE - ZDROVIT
ZDROVIT
Transpirația excesivă cauzează disconfort și poate deveni o problema stânjenitoare în preajma celorlalți. Cu o singură aplicare, produsul naturist Transpiblock pentru Piele Sensibilă Roll-on împotriva transpiraț [...]

TRANSPIBLOCK piele sensibila, 25 ml

Transpirația excesivă cauzează disconfort și poate deveni o problema stânjenitoare în preajma celorlalți.

Cu o singură aplicare, produsul naturist Transpiblock pentru Piele Sensibilă Roll-on împotriva transpirației excesive asigura

protecție de la 3 până la 5 zile, perioada de timp în care nu este necesară utilizarea concomitentă a unui alt antiperspirant.

Caracteristici:

Acest produs functioneazӑ eficient datorită formulei pe baza de alcool și clorură de aluminiu, care reacționează cu apă din glanda sudoripară formând un dop ce oprește producerea sudoratiei, urmând că dopul să se dizolve în mod natural după câteva zile, acesta fiind motivul pentru care trebuie să aplicați Transpiblock de doar 2-3 ori pe săptămâna.

Majoritatea antiperspirantelor existente conțîn apă și clorură de aluminiu.

Scopul clorurii de aluminiu, însă, este să interacționeze cu apă abia în momentul în care o întâlnește la suprafață pielii. Astfel, o formulă care nu conține deloc apă, ci conține clorură de aluminiu dispersată în alcool, prezintă o eficientă crescută.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review