ODABAN PUDRA, 30GR

ODABAN PUDRA, 30GR - DEODORANTE-SI-ANTIPERSPIRANTE - MDM HEALTHCARE LTD
P459792273
6 luni de protectie activa! Picioarele transpirate si urat mirositoare pot fi atat de jenante incat suferinzii simt de multe ori frica de a-si scoate pantofii atunci cand situatia [...]

Descriere: ODABAN PUDRA, 30GR

6 luni de protectie activa! Picioarele transpirate si urat mirositoare pot fi atat de jenante incat suferinzii simt de multe ori frica de a-si scoate pantofii atunci cand situatia o cere. ODABAN® Pudra Pentru Picioare si Pantofi este un produs extrem de eficient in tratarea mirosului si transpiratiei picioarelor, avand un efect uimitor si de lunga durata. ODABAN® Pudra Pentru Picioare si Pantofi este atat de eficient incat va elimina chiar si cele mai puternice si mai persistente mirosuri urate, chiar si acelea din pantofii sport uzati si urat mirositori. ODABAN® Pudra Pentru Picioare si Pantofi va va ajuta ca picioarele si pantofii d-voastra sa ramana inodore timp de 6 luni si va tine departe mirosurile neplacute. Protectie la fiecare pas! Ingrijirea picioarelor si a incaltamintei nu a fost niciodata mai usoara. Folosind lingurita, se presara o lingurita de pudra in ambii pantofi in fiecare zi timp de sapte zile consecutive, sau pana cand se epuizeaza pudra. Picioarele si incaltamintea d-voastra vor fi acum lipsite de miros pana la 6 luni. Orice alt tip de incaltaminte, purtata intermitent, ar trebui sa fie tratata de fiecare data cand este purtata pana cand pudra este epuizata.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review