Nivea Men Deo Roll-On Dry Impact, 50ml

Nivea Men Deo Roll-On Dry Impact, 50ml -  - NIVEA
NIVEA
C03903
Deodorantul NIVEA MEN Dry Impact ofera protectie anti-perspirata eficienta pentru 48h pentru o senzatie de piele uscata intreaga zi. Pentru prima data, NIVEA a dezvoltat o formula cu doi [...]

Descriere: Nivea Men Deo Roll-On Dry Impact, 50ml

Deodorantul NIVEA MEN Dry Impact ofera protectie anti-perspirata eficienta pentru 48h pentru o senzatie de piele uscata intreaga zi. Pentru prima data, NIVEA a dezvoltat o formula cu doi agenti anti-perspiranti - sistemul Dry Plus ofera protectie de incredere timp de 48h si reglarea transpiratiei. Protectie eficienta impotriva transpiratiei - cu sistemul Dry Plus si minerale; Protectie anti-perspiranta eficienta 48h si complexul de ingrijire Nivea Men; Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic; Fara alcool.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review