Nivea Deo Spray Stress Protect, 200ml

Nivea Deo Spray Stress Protect, 200ml - DEODORANTE-SI-ANTIPERSPIRANTE - NIVEA
NIVEA
I6022
Deodorant spray Nivea Deo feminin Stress Protect Presiunea timpului, intalniri de afaceri sau romantice te confrunti zilnic si oriunde cu situatii stresante. Transpiratia cauzata de stres este unul dintre efectele [...]

Descriere: Nivea Deo Spray Stress Protect, 200ml

Deodorant spray Nivea Deo feminin Stress Protect Presiunea timpului, intalniri de afaceri sau romantice te confrunti zilnic si oriunde cu situatii stresante. Transpiratia cauzata de stres este unul dintre efectele nedorite, caruia i se adauga si mirosul neplacut. S-a demonstrat ca spray-ul NIVEA Stress Protect protejeaza chiar si Impotriva transpiratiei cauzate de stres. Formula sa antibacteriana unica se bazeaza pe doua ingrediente - activii Stress Protect si un complex de zinc care Iti ofera o protectie eficienta Impotriva transpiratiei cauzate de stres si mirosului neplacut. - Extra protectie Impotriva transpiratiei cauzate de stres; - Protectie anti-perspiranta 48h si Ingrijire delicate de la NIVEA; -Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic; - Fara alcool si coloranti.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review