Nivea Deo Roll-on Invisible Black&White Clear, 50ml

Nivea Deo Roll-on Invisible Black&White Clear, 50ml -  - NIVEA
NIVEA
W56692

Deodorant roll-on antiperspirant Black & White CLEAR de la Nivea oferă protecție pentru pielea delicată și sensibilă în zona de subraț, fără a lăsa urme pe haine, atât pe cele de culoare neagră, cât și cele albe.

[...]

Descriere: Nivea Deo Roll-on Invisible Black&White Clear, 50ml

Deodorant roll-on antiperspirant Black & White CLEAR de la Nivea oferă protecție pentru pielea delicată și sensibilă în zona de subraț, fără a lăsa urme pe haine, atât pe cele de culoare neagră, cât și cele albe. În plus, deodorantul este înzestrat cu o aromă naturală plăcută, nu conține vopsele sintetice și este aprobat de dermatologi ca un produs calitativ și eficient. Pielea dvs va fi protejată în mod fiabil de transpirație, va rămâne uscată, bine îngrijită și parfumată timp de 48 de ore. Produsul este perfect pentru uz zilnic, nu provoacă alergii și disconfort acesteia.

Ingrediente:
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Isoceteth-20, Paraffinum Liquidum, Butylene Glycol, Glyceryl Isostearate, Laureth-7 Citrate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, PEG-150 Distearate, Linalool, Limonene, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review