Gerovital Plant Deodorant Antiperspirant Fresh, 150 ml, Farmec

Gerovital Plant Deodorant Antiperspirant Fresh, 150 ml, Farmec - DEODORANTE-SI-ANTIPERSPIRANTE - GEROVITAL
Gerovital
P479850691

Adresabilitate Antiperspirantele Gerovital Plant sunt special destinate persoanelor care nu au o transpirație abundentă și care nu au nevoie de variante de antiperspirante pe bază de săruri de aluminiu. 

[...]

Descriere: Gerovital Plant Deodorant Antiperspirant Fresh, 150 ml, Farmec

Adresabilitate Antiperspirantele Gerovital Plant sunt special destinate persoanelor care nu au o transpirație abundentă și care nu au nevoie de variante de antiperspirante pe bază de săruri de aluminiu. Eficiența antiperspirantă, dovedită prin măsurători instrumentale, este asigurată de 2 pudre: de Tapioca și o pudră minerală, care absorb umiditatea transpirației, fără să blocheze orificiile glandelor sudoripare, cum acționează sărurile de aluminiu. Ingrediente active 

Formulare nouă, eficientă de antiperspirant cu pudră naturală de Tapioca.

Pudra naturală de Tapioca are o mare putere de absorbtie atât a grăsimilor, uleiurilor cât și a umidității la nivelul pielii.

Note de vârf: ananas

Note de mijloc: bujor, heliotrop

Note de bază: mosc, cedru, vanilie Mod de utilizare A se agita înainte de utilizare. Pulverizaţi de la o distanţă de 15 cm direct pe piele!

Prezentare:
150ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review