Deodorant antiperspirant Gerovital H3, 40 ml, Farmec

Deodorant antiperspirant Gerovital H3,  40 ml, Farmec - DEODORANTE-SI-ANTIPERSPIRANTE - GEROVITAL
Gerovital
P438797522
Produsele antiperspirante Gerovital H3 prof.dr. Ana Aslan au fost concepute intr-o formulare blanda , de tip emulsie, care respecta atat pielea delicata a axilelor, oferind o protectie de lunga [...]

Descriere: Deodorant antiperspirant Gerovital H3, 40 ml, Farmec

Produsele antiperspirante Gerovital H3 prof.dr. Ana Aslan au fost concepute intr-o formulare blanda , de tip emulsie, care respecta atat pielea delicata a axilelor, oferind o protectie de lunga durata impotriva mirosurilor neplacute ale transpiratiei cat si materialele hainelor pe care nu lasa urme albe sau galbene.

Eficienta deodorizanta crescuta este asigurata printr-un mecanism complex in care sunt asociate actiunile a trei ingredienti activi: Sarurile de aluminiu care regleaza procesul transpiratiei in zona axilara prin formarea unor hidroxi-geluri care blocheaza partial canalele sudoripare; Citrofolul , un ingredient organic , care inhiba descompunerea enzimatica a componentelor nemirositoare ale transpiratiei, fara distrugerea bacteriei implicate in proces; Vitamina E, cu actiune antioxidanta care impiedica procesle de autooxidare ale compusilor nesaturati ai transpiratiei.

Parfumurile proaspete, delicate, balsamice te invaluie si iti dau o senzatie de prospetime naturala.

Adresabilitate:

Un parfum energizant si in acelasi timp senzitiv ce combina note florale verzi, acquatice cu fatete senzuale, trezind simturile oricarei femei moderne. Prospetimea subtila a coacazelor negre, florilor de ylang-ylang, de lotus si irisi este completata de eleganta si caldura florilor de bujori, a vetiverului si musk-ului.

Utilizare:

A se agita inainte de utilizare.

Pulverizati de la o distanta de 15 cm direct pe piele!

Prezentare: 40 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review