Festival
Festival

ACIDUL HIALURONIC

Acidul hialuronic reducere ridurile si faciliteaza hidratarea naturala a pielii, mentine volumul acesteia si o pastreaza catifelata.

ACIDUL SALICILIC

Acidul salicilic deblocheaza porii, astfel ajutand la indepartarea punctelor negre, cosurilor si excesului de sebum.

VITAMINA C

Vitamina C reduce ridurile si liniile fine, reda luminozitatea si uniformizeaza culoarea pielii.

NIACINAMIDA

Niacinamida ajuta pielea sa produca mai multe ceramide pentru a repara bariera sa protectoare, in timp ce reduce vizibil roseata.

CERAMIDELE

Ceramidele calmeaza pielea uscata prin reducerea deshidratarii si mentinerea hidratarii naturale a pielii si ajuta la refacerea barierei sale protectoare.

RETINOL

Retinolul ajuta la imbunatatirea aspectului ridurilor pronuntate si la netezirea tenului. Acesta este recunoscut drept unul din cele mai eficiente ingrediente active in reducerea semnelor de foto-imbatranire.

OMEGA 3-6-9

Acizii grasi Omega 3-6-9 ii ofera tenului o hranire intensa. Produsele bogate in aceste ingrediente ajuta la restabilirea nivelului scazut de acizi grasi ai pielii, responsabili de flexibilitate si de functionarea corecta a barierei de aparare a acesteia.

PANTENOL / VITAMINA B5

Pantenolul / Vitamina B5 ajuta la mentinerea hidratarii si intareste bariera cutanata, in timp ce calmeaza si lasa pielea catifelata.