Spray nazal fara gaz cu efect decongestionant cu apa de mare hipertonica, eucalipt si menta, 30 ml, Isomar

Spray nazal fara gaz cu efect decongestionant cu apa de mare hipertonica, eucalipt si menta, 30 ml, Isomar - SOLUTII-NAZALE - ISOMAR
ISOMAR
P548488120

Atenueaza congestia nazala prin osmoza intr-un mod delicat datorita actiunii apei de mare hipertonice de la Cinque Terre.

[...]

Descriere: Spray nazal fara gaz cu efect decongestionant cu apa de mare hipertonica, eucalipt si menta, 30 ml, Isomar

Proprietati:
- destinat copiilor de la varsta de doi ani si adultilor;
- atenueaza congestia nazala prin osmoza intr-un mod delicat datorita actiunii apei de mare hipertonice de la Cinque Terre;
- nu creeaza dependenta si nu deterioreaza mucoasa nazala;
- actiunea sinergica a apei hipertonice de mare si a uleiului esential de eucalipt confera o senzatie de prospetime pentru o usurare imediata a respiratiei;
- este indicat in urmatoarele cazuri: pentru fluidizarea si imbunatatirea drenajului mucusului nazal si reducerea edemului la nivelul cailor respiratorii superioare; pentru decongestionarea cailor nazale de mucusul stagnant in caz de raceala si rinita alergica; pentru atenuarea simptomelor la pacientii care sufera de sinuzita si rinosinuzita; pentru curatarea temeinica a cavitatilor nazale prin indepartarea prafului si a smogului.

Mod de utilizare:
1-2 pulverizari in fiecare nara. 
Se recomanda sa nu se depaseasca doua saptamani de tratament. 
In cazul rinitei deosebit de persistente puteti continua pentru inca 2 saptamani cu ISOMAR Spray nazal si auricular pentru igiena zilnica.

Ingrediente:
Apa de mare hipertonica, ulei esential din frunze de eucalipt (Eucalyptus globulus), glicerina, apa, extract din frunze de menta (Mentha piperita).

Precautii:
Acest articol este un dispozitiv medical, cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. 

Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:53
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review