Sinulan Express forte spray nazal, 15 ml, Walmark

Sinulan Express forte spray nazal, 15 ml, Walmark - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/FARMACIE/SISTEMUL-RESPIRATOR/SOLUTII-NAZALE - WALMARK
WALMARK
P459792656

Desfundă nasul prin îngustarea şi deschiderea căilor nazale.Ameliorează durerea sinusurilor prin eliminarea stratului de mucus ce blochează sinusurile.Elimină virusurile şi bacteriile prin eliminarea contaminanţilor prezenţi în cavitatea nazală.

Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La orice comanda din portofoliul STADA primesti 1 Artrostop Colagen 30 comprimate CADOU
Se incarca ofertele...

Descriere Sinulan Express forte spray nazal, 15 ml, Walmark

Proprietăți:
Pentru tratamentul rinosinuzitelor și rinitelor.
Desfundă nasul prin îngustarea şi deschiderea căilor nazale.
Ameliorează durerea sinusurilor prin eliminarea stratului de mucus ce blochează sinusurile.
Elimină virusurile şi bacteriile prin eliminarea contaminanţilor prezenţi în cavitatea nazală.
Sinulan Express Forte este un produs vâscos decongestionant care conține o soluție hipertonică pentru tratarea simptomelor de rinosinuzite și rinite de diferite origini. Sinulan Express Forțe formează o peliculă peste mucoasă nazală. Pelicula activă osmotic atrage instantaneu lichidul hipotonic prezent în părțile profunde ale mucoasei și creează un curent de fluid hipotonic din interior spre exterior. Acest efect mecanic deblochează și curăță toți contaminanții prezenți în cavitatea nazală și decongestionează pasajul nazal. Prin curățarea biofilmului blocant al sinusurilor deschide sinusurile, reducând presiunea și durerea. Pelicula formată de Sinulan Express Forțe protejează de asemenea suprafață nazală de uscăciune, iritare și agresiuni externe. Compoziția produsului ajută la îmbunătățirea respirației într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Ingrediente active:
Glicerol, Apă, Hidroxipropilceluloză și amestec de uleiuri esențiale de Mentă (Mentha piperită), Eucalipt (Eucalyptus globulus), Cimbru (Thymus satureioides), Rozmarin (Rosmarinus officinalis).

Mod de administrare:
2-3 pulverizări în fiecare nară, de 2-3 ori pe zi sau mai mult, dacă este necesar, până la recuperarea completă.

Precauții:
Citiți cu atenție prospectul cu instrucțiuni înainte de utilizare. Produsul trebuie folosit numai local ca spray nazal.
Verificați lista ingredientelor și nu utilizați produsul dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre aceste ingrediente. O ușoară furnicătură poate fi simțită în primele 10-15 minute după fiecare aplicare a produsului ca urmare a  modului de acțiune al Sinulan Express Forte. Cu toate acestea, în cazul în care iritația este prea puternică sau persistă o perioadă lungă de timp, se recomandă întreruperea utilizării produsului deoarece persoana poate fi alergică la unul dintre ingredientele utilizate pentru compoziția Sinulan Express Forțe.
Produsul își exercită efectul în aproximativ 10-15 minute după aplicare, cu o scurgere nazală semnificativă. Nu aplicați din nou produsul în această perioadă. Scurgerea nazală poate dura până la 4-6 ore, în funcție de severitatea congestiei nazale inițiale.
Cereți sfatul medicului dumneavoastră dacă simptomele persistă și nu vedeți nicio îmbunătățire în termen de 7 zile de la utilizarea Sinulan Express Forte. Având în vedere senzația inițială de furnicături, recomandăm să nu utilizați Sinulan Express Forțe la copii cu vârsta sub 12 ani.
Nu lăsați produsul la îndemână și vederea copiilor. Se păstrează la temperatura camerei, nu se îngheață sau congelează. Închideți flaconul cu capacul din plastic după fiecare utilizare. Produsul nu trebuie utilizat după data de expirare sau mai mult de 30 de zile după prima utilizare, sau dacă recipientul este deteriorat.
Produsul poate fi utilizat de copiii cu vârsta peste 12 ani, de femeile însărcinate sau care alăptează .

Prezentare:
15 mlData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:53
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.