Sinosun Spray nazal, 20 ml, SunWavePharma

P479851413
  • -3%
Sinosun Spray nazal, 20 ml, SunWavePharma - SOLUTII-NAZALE - SUNWAVE
Sunwave

inosun spray este indicat pentru curatarea cailor nazale, in special pentru eliminarea pe cale mecanica a biofilmului bacterian prezent in rinosinuzite cronice sau in raceli, restabilind mecanismul natural de curatare a mucoasei nazale (clearance-ul mucociliar). Prezenta acidului hialuronic determina o actiune emolienta si hidratanta, reduce senzatia de uscaciune de la nivelul mucoasei nazale si protejeaza de agentii iritanti externi, cum ar fi fum, praf, aer uscat si polen, posibile cauze ale reactiilor alergice sau iritativ.

[...]

Sinosun Spray nazal, 20 ml, SunWavePharma

Sinosun spray este un dispozitiv medical cu aplicare nazala, constand intr-o solutie hipertonica, sterila, fara conservanti, cu polisorbat 80 (tween 80), acid hialuronic si EDTA, ambalat intr-un flacon de 20 ml.

Datorita actiunii combinate a polisorbatului 80 si EDTA in solutie hipertonica, Sinosun spray este indicat pentru curatarea cailor nazale, in special pentru eliminarea pe cale mecanica a biofilmului bacterian prezent in rinosinuzite cronice sau in raceli, restabilind mecanismul natural de curatare a mucoasei nazale (clearance-ul mucociliar). Prezenta acidului hialuronic determina o actiune emolienta si hidratanta, reduce senzatia de uscaciune de la nivelul mucoasei nazale si protejeaza de agentii iritanti externi, cum ar fi fum, praf, aer uscat si polen, posibile cauze ale reactiilor alergice sau iritativ.

Compozitie:

Hialuronat de sodiu, clorura de sodiu (2,5 %), tween 80, EDTA, fosfat disodic dihidrat, fosfat monosodic monohidrat, apa puricata pana la 100 ml.

Atentionari:

Consultati medicul pentru utilizare pediatrica sau folosirea de catre femeile care sunt insarcinate sau care alapteaza. 

Produsul este doar de uz inhalator, nu il inghititi si nu il utilizati altfel decat a fost indicat sa il folositi.

Odata deschis si utilizat, duza trebuie curatata si faconul inchis utilizand capacul protector, iar solutia ramasa se va folosi in 3 luni de la deschidere. 

Pentru a evita transmiterea infectiilor, un facon va fi folosit doar de catre un singur pacient. 

Nu folositi daca ambalajul e deteriorat sau faconul nu este perfect intact. 

Spalati bine mainile inainte de utilizarea produsului. 

Nu atingeti cu pulverizatorul alte zone, in afara mucoasei nazale. 

Nu utilizati produsul in cazul intolerantei chiar si la un singur ingredient din compozitie. 

In cazul aparitiei unui incident cum ar fi sensibilizare sau iritatie, in timpul utilizarii dispozitivului, opriti imediat tratamentul si consultati un medic. 

Administrarea concomitenta cu medicamente de uz inhalator ar trebui facuta sub supravegherea unui medic care poate evalua posibilele interactiuni. 

A nu se lasa la indemana copiilor.

Prezentare:
20 ml



Data ultimei actualizari: 2024-03-27 10:56:25
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review