Ser fiziologic, 10 fiole, Antibiotice SA

Ser fiziologic, 10 fiole, Antibiotice SA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/FARMACIE/SISTEMUL-RESPIRATOR/SOLUTII-NAZALE - ANTIBIOTICE
Antibiotice
I9433
Descriere: Serul fiziologic 9 mg/ml face parte din clasa de medicamente cunoscuta sub denumirea de solutii pentru administrarea intravenoasa. Serul fiziologic 9 mg/ml este folosit ca vehicul si
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Ser fiziologic, 10 fiole, Antibiotice SA

Descriere:

Serul fiziologic 9 mg/ml face parte din clasa de medicamente cunoscuta sub denumirea de solutii pentru administrarea intravenoasa. Serul fiziologic 9 mg/ml este folosit ca vehicul si diluent pentru administrarea unor medicamente (compatibile in solutie de clorura de sodiu) injectabile intramuscular (in muschi), intravenos (in vena) sau subcutanat (sub piele).

Compozitie:

10 ml solvent pentru uz parenteral conţin clorură de sodiu 90 mg.

Mod de administrare:

Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Administrati:

Serul fiziologic 9 mg/ml injectabil intramuscular, intravenos sau subcutanat in amestec cu substanta activa, imediat dupa ce realizati dilutia sau dizolvarea acesteia, conform indicatiilor producatorului. Cantitatea care se foloseste depinde de concentratia dorita pentru administrarea medicamentului care trebuie dizolvat .

Medicul dumneavoastra va va spune durata tratamentului cu aceste medicament. Producator Antibiotice S.A

Mod de prezentare:

Cutie cu 10 fioleData ultimei actualizari: 2021-06-14 23:44:18
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.