Grip Vis spray nazal, 20 ml, Berlin Chemie

Grip Vis spray nazal, 20 ml, Berlin Chemie - SOLUTII-NAZALE - BERLIN CHEMIE A.G.
P479848749

Formeaza un film protector hidratant care asigura o hidratare de durata a mucoasei nazale si, prin urmare, sprijina apararea naturala a organismului. 

[...]

Descriere: Grip Vis spray nazal, 20 ml, Berlin Chemie

Formeaza un film protector hidratant care asigura o hidratare de durata a mucoasei nazale si, prin urmare, sprijina apararea naturala a organismului. 

Proprietati:

  • Pentru utilizare la adulti si copii cu varsta peste 1 an;
  • Nu contine conservanti, un filtru steril asigura sterilitatea solutiei, chiar si dupa utilizari repetate;
  • Nu are efect decongestionant;
  • Formeaza o pelicula de protectie, hidratanta pe suprafata membranei mucoase nazale, acest strat de lichid are rolul unei bariere fizice impotriva influentelor externe;
  • Poate reduce posibilitatea de aparitie a unor noi infectii si de reaparitie a simptomelor virozei. 

Ingrediente active:
Este o solutie limpede, incolora, vascoasa, fara miros. 1 ml solutie contine iota-caragenan 1,2 mg (Carragelose), kappa-caragenan 0,4 mg, clorura de sodiu si apa purificata.

Mod de administrare:

  • Dupa administrare, GripVis spray nazal formeaza o bariera protectoare asupra mucoasei nazale. Poate fi folosit profilactic in timpul sezonului rece sau in situatiile in care exista un risc crescut de infectie virala transmisa prin aer.
  • Ca tratament al simptomelor de raceala incipiente (de exemplu, dureri in gat, furnicaturi in nas, curgerea nasului), administrarea ar trebui sa inceapa cat mai devreme si trebuie continuata pana cand simptomele s-au diminuat. Pulverizati un puf de cel putin 3 ori pe zi in fiecare nara. In cazul in care apare febra sau daca dupa o saptamana de tratament simptomele nu se amelioreaza, trebuie sa va adresati medicului. 

Prezentare:
20 ml 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review