Solpadeine Extra 500 mg/12,8 mg/30 mg, 16 comprimate efervescente, Omega Pharma

Solpadeine Extra 500 mg/12,8 mg/30 mg, 16 comprimate efervescente, Omega Pharma - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/FARMACIE/SISTEMUL-RESPIRATOR - OMEGA PHARMA
P459793062

Acest medicament este pentru tratamentul pe termen scurt al durerii moderate acute atunci cand alte medicamente pentru calmarea durerii nu au functionat.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Solpadeine Extra 500 mg/12,8 mg/30 mg, 16 comprimate efervescente, Omega Pharma

Acest medicament este pentru tratamentul pe termen scurt al durerii moderate acute atunci cand alte medicamente pentru calmarea durerii nu au functionat.

Precautii:

  • Trebuie sa luati acest medicament doar pentru maxim 3 zile. Daca aveti nevoie sa luati mai mult de 3 zile, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari.
  • Acest medicament contine codeina, care poate provoca dependenta daca il luati in mod continuu timp de mai mult de 3 zile.
  • Aceasta poate dezvolta simptome de intrerupere la medicament atunci cand incetati sa-l luati.
  • Daca luati acest medicament pentru dureri de cap mai mult de 3 zile, acesta le poate inrautati.

Compozitie:
Paracetamol - 500 mg, Codeina fosfat hemihidrat - 12,8 mg, Cafeina - 30 mg.

Mod de administrare:

  • Luati 1 sau 2 comprimate dizolvate cel putin intr-un pahar cu apa (200 ml), la fiecare 4 - 6 ore, daca este necesar.
  • Nu luati mai des de o data la fiecare 4 ore.
  • Nu luati mai mult de 8 comprimate in 24 de ore (echivalent la paracetamol 4 g, codeina fosfat hemihidrat 102,4 mg si cafeina 240 mg).

Prezentare:
16 comprimate efervescenteData ultimei actualizari: 2024-05-13 15:17:49
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.