Zcare baby bratara

  • -10%
Zcare baby bratara -  - BOUTY S.P.A
Bouty S.P.A
P459799480

Este compusa dintr-o noua formula imbogatita cu uleiuri esentiale naturale de citronela si arbore de neem.Parfum placut si delicat, ce inlatura toate insectele enervante si tropicale.Ideal pentru toate activitatile in mediu acvatic sau in aer liber, actiune sigura, netoxica, neutra pe piele, fara patare si fara grasimi.

[...]

Descriere: Zcare baby bratara

Bratara naturala pentru bebelusi Zcare

Este compusa dintr-o noua formula imbogatita cu uleiuri esentiale naturale de citronela si arbore de neem.

Parfum placut si delicat, ce inlatura toate insectele enervante si tropicale.

Ideal pentru toate activitatile in mediu acvatic sau in aer liber, actiune sigura, netoxica, neutra pe piele, fara patare si fara grasimi.

Protejeaza impotriva insectelor suparatoare, eliberand treptat parfumul pentru mai mult de 10 zile daca este pastrat in ambalajele sale reincarcabile.

Eficacitate maxima daca este purtata pe incheietura mainii sau pe glezna, se poate agata si de carucior sau patut.

Nu se utilizeaza in caz de intoleranta la una dintre substantele continute pentru a evita sensibilizarea sau reactii alergice.

Dureaza pana la 10 zile. Numai pentru uz extern, nu-l puneti in gura, nerecomandat copiilor sub 3 ani, deoarece contine parti mici care pot fi inghitite.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review