Solutie impotriva tantarilor Sano Dy Roll On, Musetel, 50ml

Solutie impotriva tantarilor Sano Dy Roll On, Musetel, 50ml -  - SANO
Sano
P479853116

Roll-on Impotriva Tantarilor cu Extract de Musetel - Sano Dy Roll-on Mosquito Repellent Chamomile, 50 ml: roll-on ce asigura protectie impotriva tantarilor.Este eficient o perioada indelungata, chiar si in conditii climatice severe. Respinge insectele zburatoare inainte de a se aseza pe piele. Este ideal pentru utilizarea in excursii sau drumetii. De asemenea, asigura protectie pana la 8 ore.

[...]

Descriere: Solutie impotriva tantarilor Sano Dy Roll On, Musetel, 50ml

Roll-on Impotriva Tantarilor cu Extract de Musetel - Sano Dy Roll-on Mosquito Repellent Chamomile, 50 ml: roll-on ce asigura protectie impotriva tantarilor.

Este eficient o perioada indelungata, chiar si in conditii climatice severe. Respinge insectele zburatoare inainte de a se aseza pe piele. Este ideal pentru utilizarea in excursii sau drumetii. De asemenea, asigura protectie pana la 8 ore.

Prezentare:
50mlData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review