Solutie anti-tantari Moscut, 85 ml, Zdrovit

Solutie anti-tantari Moscut, 85 ml, Zdrovit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/FARMACIE/PROTECTIE-ANTIINSECTE - ZDROVIT
ZDROVIT
P459828245
Proprietati: - soluție naturală împotriva țânțarilor; - protecție maximă; - pentru adulți și copii peste 3 ani; - formula cu dublă acțiune conferă protecție naturală pe tot parcursul
Se incarca ofertele...

Descriere Solutie anti-tantari Moscut, 85 ml, Zdrovit

Proprietati:

- soluție naturală împotriva țânțarilor;

- protecție maximă;

- pentru adulți și copii peste 3 ani;

- formula cu dublă acțiune conferă protecție naturală pe tot parcursul zilei, având și acțiune emolientă pentru suprafața corpului.

Ingrediente:

Ulei de cuișoare, vitamina E Actiunea repulsivă a uleiului de Cuişoare se datorează mirosului puternic dat de principalul constituent chimic al uleiului – eugenolul - care afectează receptorii sensibili ai țânțarilor și îi ține la distanță. În plus, are proprietăți antiinflamatoare.

Vitamina E are efect antioxidant.

Mod de utilizare:

Doar pentru uz extern, poate fi utilizat pe orice tip de piele. Reaplicarea este indicată când eficiența produsului începe să scadă.

Precauții:

A se evita contactul cu ochii. A nu se aplica pe pielea arsă de soare, iritată, pe răni deschise.

Prezentare:

85 mlData ultimei actualizari: 2022-07-01 16:45:20
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.