Plasturi pentru tantari si insecte, 1 bucata

Plasturi pentru tantari si insecte, 1 bucata - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/FARMACIE/PROTECTIE-ANTIINSECTE - HENAN KANGDI MEDICAL
P479852669

Potrivit pentru ocazii si in locuri populate de tantari si insecte.Poate fi folosit in activitati precum:drumetii, pescuit, camping, gradinarit, totodata si la birou gradinita sau bucatarie.

Se incarca ofertele...

Descriere Plasturi pentru tantari si insecte, 1 bucata

Potrivit pentru ocazii si in locuri populate de tantari si insecte.

Poate fi folosit in activitati precum:drumetii, pescuit, camping, gradinarit, totodata si la birou gradinita sau bucatarie.

Pentru copii si adulti.

Pentru a utiliza produsul desfaceti pelicula protectoare si atasati partea adeziva de haine, precum ciorapi, umar, sau locatii apropiate de dumneavoastra, noptiera. Nu aplicati direct pe piel! Fiecare plasture este eficient timp de 72 de ore, actiunea acestuia reducandu-se dupa 36 de ore.

Prezentare:
1 bucataData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.