Plasturi post înțepături de țânțari, adulți, 20 bucati, Minut

P459828462
  • -10%
Plasturi post înțepături de țânțari, adulți, 20 bucati, Minut - PROTECTIE-ANTIINSECTE - MINUT
Minut

Plasturi după înțepătura de țânțari pentru adulți, transparenți, diametru 1,5 cm. Fără amoniu sau alcool, ingrediente naturale, hipoalergenic, testat dermatologic. Efect timp de 8 ore.Plasturii reduc semnificativ senzația de mâncărime. Realizează o barieră mecanică care previne frecarea și iritațiile din zonele afectate. Ingredintele naturale, Gălbenelele și Zanthoxylum au efect de calmant și răcoritor, aducând alinare zonelor afectate.

[...]

Plasturi post înțepături de țânțari, adulți, 20 bucati, Minut

Plasturii reduc semnificativ senzația de mâncărime. Realizează o barieră mecanică care previne frecarea și iritațiile din zonele afectate. Ingredintele naturale, Gălbenelele și Zanthoxylum au efect de calmant și răcoritor, aducând alinare zonelor afectate.

Plasturi după înțepătura de țânțari pentru adulți, transparenți, diametru 1,5 cm. Fără amoniu sau alcool, ingrediente naturale, hipoalergenic, testat dermatologic. Efect timp de 8 ore.

Mod de utilizare:
Spălați și uscați zonele afectate. Scoateți un plasture de pe folia transparentă. Aplicați, cu atenție, pe zona dorită. Pentru a preveni atingerea directă cu degetele, folosiți aplicatorul lateral. Păstrați plasturele până dispare senzația neplăcută. Nu folosiți mai mult de 8 ore.

Prezentare:
20 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review