Lotiune spray impotriva tantarilor cu Aloe Vera, Autan Family Care, 100 ml, Johnson

P04497
Lotiune spray impotriva tantarilor cu Aloe Vera, Autan Family Care, 100 ml, Johnson - PROTECTIE-ANTIINSECTE - AUTAN
Autan
Pentru o protecție eficientă și de lungă durată, produsele din gama Autan Family se aplică pe toate zonele expuse de pe corp, de mai multe ori pe zi, acț [...]

Lotiune spray impotriva tantarilor cu Aloe Vera, Autan Family Care, 100 ml, Johnson

Pentru o protecție eficientă și de lungă durată, produsele din gama Autan Family se aplică pe toate zonele expuse de pe corp, de mai multe ori pe zi, acționând ca un scut protector împotriva insectelor, lăsând în același timp pielea să respire natural.
Produsele din gama Autan Family nu conțin coloranți sau conservanți și nu lăsă peliculă grasă pe piele. Având o formulă delicată, pot fi utilizate pe orice tip de piele. De aceea, oricine poate folosi produsele din gama Autan Family, chiar și copiii (peste 2 ani) sau persoanele cu pielea sensibilă.
Puteți folosi emulsia ușoară și parfumată Autan Family Loțiune, în special pentru protecția suprafețelor extinse de piele, iar pentru protecție eficientă pentru copii folosiți Autan Family Junior. Această loțiune ușoară este special formulată pentru pielea delicată a copiilor și conține Aloe Vera. Loțiunea se aplică pe copii peste 2 ani. Dacă aplicați pe copii sub 2 ani, recomandăm să cereți sfatul medicului pediatru și să aveți grijă să nu aplicați pe zonele pe care copilul poate să le introducă în gură.
Prezentare:
100 ml


Data ultimei actualizari: 2022-06-14 09:09:00
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review