Gel Fluorescent Impotriva Gandacilor 20g, Bros

Gel Fluorescent Impotriva Gandacilor 20g, Bros - PROTECTIE-ANTIINSECTE - BROS
Bros
P479850942

Bros gel impotriva gandacilor este un insecticid inovator, gata de utilizare, sub forma de gel pentru combaterea principalelor specii de gandaci (Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa) de ambele sexe si in toate stadiile de dezvoltare (nimfe si adulti).Bros gel impotriva gandacilor este o momeala ce contine substante atractive si hranitoare al caror echilibru in formula, o fac extrem de gustoasa pentru speciile de gandaci mentionate mai sus,cauzand o mortalitate crescuta inca din primele 24 de ore de la aplicare.

[...]

Descriere: Gel Fluorescent Impotriva Gandacilor 20g, Bros

Bros gel impotriva gandacilor este un insecticid inovator, gata de utilizare, sub forma de gel pentru combaterea principalelor specii de gandaci (Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa) de ambele sexe si in toate stadiile de dezvoltare (nimfe si adulti).

Bros gel impotriva gandacilor este o momeala ce contine substante atractive si hranitoare al caror echilibru in formula, o fac extrem de gustoasa pentru speciile de gandaci mentionate mai sus,cauzand o mortalitate crescuta inca din primele 24 de ore de la aplicare.

Bros gel impotriva gandacilor combate infestarea intr-o saptamana de la aplicare.

Culoarea deschisa si neutra a Bros gel impotriva gandacilor permite aplicari discrete, iar markerul fluorescent continut de acesta permite evidentierea picaturilor de gel la iluminarea cu lumina ultravioleta.  Asadar, fluorescenta,permite controale rapide, identificarea rapida a rezidurilor, curatarea directionata si urmarirea insectelor moarte (in special a celor de marimi mari) in zonele de aplicare,inclusiv in cele mai ascunse.

Bros gel impotriva gandacilor se aplica usor datorita adezivitatii puternice: nu curge,chiar daca este aplicat pe suprafete verticale.

In plus,ramane moale pentru o perioada lunga de timp,asigurand un efect rezidual pana la 3 luni de la aplicare.

Bros gel impotriva gandacilor contine un agent amar care ii face respingator pentru oameni sau animale de companie.

Mod de utilizare:

  • Categoriile de utilizatori: publicul larg.
  • Organisme tinta: nimfe si adulti de Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa.
  • Motodele de aplicare si ariile de utilizare: insecticid gata de utilizare sub forma de gel pentru combaterea gandacilor la interior, in crapaturi si spatii inguste.
  • Bros gel impotriva gandacilor este indicat pentru combaterea gandacilor din interiorul caselor, cladirilor rezidentiale si comerciale.
  • Pentru a obtine cele mai bune rezultate, Bros gel impotriva gandacilor trebuie aplicat in picaturi,conform metodelor si dozelor indicate mai jos, in crapaturile si spatiile inguste din pereti, plinte, tablouri electrice, hote de bucatarie, langa motoarele masinilor de spalat vase si frigiderelor, langa conductele de apa si in toate locurile intunecate, umede si calde unde conditiile de mediu ar putea facilita inmultirea gandacilor.

Prezentare:
20g



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review