Bros Pastile Tantari Adulti, 20 bucati

  • -10%
Bros Pastile Tantari Adulti, 20 bucati - PROTECTIE-ANTIINSECTE - BROS
Bros
P459791942
Placute impregnate cu un ingredient activ pentru utilizarea impreuna cu vaporizatorul electric, pentru combaterea tantarilor si protejarea interioarelor de insectele ce pot patrunde din exterior. Isi pastreaza eficienta chiar si [...]

Descriere: Bros Pastile Tantari Adulti, 20 bucati

Placute impregnate cu un ingredient activ pentru utilizarea impreuna cu vaporizatorul electric, pentru combaterea tantarilor si protejarea interioarelor de insectele ce pot patrunde din exterior. Isi pastreaza eficienta chiar si cu ferestrele deschide si luminile aprinse. O placuta impregnata protejeaza o camera de pana la 20 metri patrati pentru aproximativ 10 ore.

Protectie optima oferita la 30 de minute dupa activare. Instructiuni de utilizare: Introduceti placuta in fanta. Conectacti dispozitivul la o priza de 230 V. Caldura emanata atunci cand dispozitivul este conectat face ingredientul activ sa se vaporizeze. Placuta isi schimba culoarea pe parcursul utilizarii. Deconectati dispozitivul si inlocuiti placuta folosita cu una noua.

Masuri de siguranta:

Spalati mainile dupa folosire. Nu utilizati in camerele locuite de copii mici, persoane bolnave si alergici. Deschideti ferestrele inainte de a folosi vaporizatorul electric sau aerisiti in intregime camera tratata dupa utilizare.

Nu acoperiti dispozitivul, preveniti contactul cu materialele inflamabile si apa. Nu atingeti vaporizatorul electric cu obiecte de metal sau cu mainile ude atunci cand este activ. Atentie! Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lasa la indemana copiilor.

Evitati dispersarea in mediu. Colectati scurgerile de produs. Aruncati continutul/recipientul in conformitate cu reglementarile nationale. Primul ajutor: Asigurati accesul la aer proaspat. Spalati ochii cu apa, iar pielea cu apa si sapun. Solicitati ajutorul medicului in cazul inghitirii produsului sau in orice situatie considerata urgenta medicala.

A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Placutele sunt potrivite si pentru alte vaporizatoare disponibile pe piata.



Data ultimei actualizari: 2021-06-14 23:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review