Bratara aromatizata anti-tantari cu citronella, Minut

Bratara aromatizata anti-tantari cu citronella, Minut -  - MINUT
Minut
P459799346

Bratara aromatizata Minut este un produs potrivit pentru intreaga familie, ce tine la distanta tantarii. Este un produs non toxic. Are efect indata ce incepeti s-o purtati. Parfumul de

[...]

Descriere: Bratara aromatizata anti-tantari cu citronella, Minut

Bratara aromatizata Minut este un produs potrivit pentru intreaga familie, ce tine la distanta tantarii.

Este un produs non toxic. Are efect indata ce incepeti s-o purtati. Parfumul de citronella pe care il emana in jurul dvs. tine la distanta insectele. Parfumul are un miros placut. Are un efect imediat.

Poate fi folosita atat in aer liber cat si in interior. Protectia dureaza pana la 240 de ore.

Pachetul este resigilabil. Bratara aromatizata Minut poate fi purtata la incheietura mainii, la glezna, prinsa de geanta sau curea, prinsa de caruciorul bebelusului. O puteti tine in preajma dvs. cand sunteti in casa sau in timpul somnului

Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile de pe ambalaj. Pastrati ambalajul pentru resigilarea bratarii, in vederea utilizarii viitoare pana la estomparea mirosului. Nu lasati la indemana copiiilor.

Diverse culori.

Prezentare:
1 bucata 



Data ultimei actualizari: 2023-07-03 11:59:24
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review