Masca faciala uz medical, 50 bucati, Global Treat

Masca faciala uz medical, 50 bucati, Global Treat - MASCA-CHIRURGICALA - GLOBAL TREAT SRL
P479852828

Masti medicale de unica folosinta cu 3 pliuri, 3 straturi, cu lama nazala integrata, fara miros, durabile. Mastile asigura performanta ridicata de filtrare bacteriana ce nu impiedica respiratia.

[...]

Descriere: Masca faciala uz medical, 50 bucati, Global Treat

Masca medicala tip 2, conform standardului SR EN 14683, asigura o protectie eficienta impotriva tranferului de microorganisme si bacterii si pentru utilizarea generala de catre persoanele expuse la particule de praf sau alergeni. Masca faciala de uz medical tip 2 cu elastic este confectionata din polipropilena netesuta, in 3 straturi, confortabila, moale, respirabila si prietenoasa cu pielea. Cele 3 pliuri asigura o desfasurare sufiicienta pentru a acoperi nasul, gura si barbia pentru o pretectie completa. Se aplica oricarei situatii: consult medical, stomatologie, protectie conform distantarii sociale, constructii, gradinarit, pictura, gradinarit, protectie alergeni. Produsul vine ambalat in cutie de 50 de buc., fiecare masca avand dimensiunile de 95×175 mm.

Specificatii tehnice:

BFE > 98%

Clemă de nas din aluminiu maleabilă

Material neted, prietenos cu pielea

3 straturi

3 pliuri

Culoare: albastru,

Performanța filtrului conform EN 14683+AC:2019 (tipul 2)

Benzi elastice acoperite cu bumbac

Utilizare: de unică folosință

Lavabil: nu.

Timp de purtare: maxim 4 ore.

Prezentare:
50 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review