Masca Faciala KN95 Cu Valva Copii

Masca Faciala KN95 Cu Valva Copii -  - FARA
Fara
P479848146
Mastile de protectie pentru copii cu supapa de expirare FFP2 / KN95 sunt concepute pentru a ii proteja cu cel mai inalt grad de eficienta de: bacterii, praf si polen Este [...]

Descriere: Masca Faciala KN95 Cu Valva Copii

Mastile de protectie pentru copii cu supapa de expirare FFP2 / KN95 sunt concepute pentru a ii proteja cu cel mai inalt grad de eficienta de: bacterii, praf si polen


Este foarte important de retinut ca aceste standarde specifica doar procentul minim de particule filtrate. Astfel, masca de tip KN95 - FFP2 va filtra cel putin 95% din particulele cu diametrul de 0,3 microni sau mai mare, dar, in practica, va filtra undeva intre 95% si 99%.


De asemenea, un alt mare avantaj al acestor masti pentru copii este ca ofera protectie si pentru particulele PM2.5 pe care, le intalnim cam peste tot in zonele poluate si care sunt extrem de daunatoare.


Supapa de expirare joaca un rol esential atunci cand copilul expira. In interiorul valvei exista o clapeta din material flexibil care atunci cand inspira se lipeste astfel incat nu permite aerului cu particule fine poluate sa intre in interiorul mastii. Atunci cand expira, clapeta flexibila se deschide si aerul umed al respiratiei este eliminat in afara mastii. Protectia mastilor cu supara este aceeasi ca a celor fara.

Mod de utilizare:

-masca se poarta cu barbia, gura si nasul acoperite, cu partile laterale ale mastii cat mai bine lipite de obraji

-utilizarea mastilor nu este permisa in medii cu impuritati ce nu pot fi filtrate sau lipsite de oxigen

-pentru o protectie cat mai buna, masca de protectie trebuie sa se potrivesca in mod corespunzator fetei utilizatorului

-parul facial, prins intre masca si suprafata fetei, poate afecta in mod negativ protectia corespunzatoare a fetei

-indepartati si inlocuiti imediat masca in cazul deteriorarii acesteia.



Data ultimei actualizari: 2021-06-14 23:57:13
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review