Promanum pure sol dezinfectanta maini, 100 ml

Promanum pure sol dezinfectanta maini, 100 ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/FARMACIE/DEZINFECTANTI-ANTISEPTICE/DEZINFECTANTI - B BRAUN MEDICAL SRL
P459790476

Promanum Pure este un dezinfectant alcoolic pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor, pentru piele sensibila.

Se incarca ofertele...

Descriere Promanum pure sol dezinfectanta maini, 100 ml

Promanum Pure este un dezinfectant alcoolic pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor, pentru piele sensibila.

Proprietati:

  • Este o solutie alcoolica, gata de utilizare, pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor.
  • Este activa impotriva bacteriilor inclusiv MRSA, microbacterii, fungi, virusuri, (HBV/HIV/HCV vaccinia, rota, noro, adeno, poliomelita).

Compozitie:
Etanol, propanol si factori de hidratare.

Avantaje:
Promanum Pure are un spectru larg de actiune si aplicare. Este prietenos cu pielea si ramane activ chiar si dupa 3 ore. Produsul protejeaza impotriva apei si are efect virucid in 60 de secunde (EN 14476). Deasemenea, este eficient impotriva virusului adeno in 30 de secunde.

Prezentare:
100 mlData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.