Perogen, 10 comprimate, Meduman Viseu

Perogen, 10 comprimate, Meduman Viseu -  - SC MEDUMAN SA
I6367

Compoziţia:Pentru 1 comprimat: Peroxid de uree 1 g. Excipienţi pentru un comprimat. Acţiune farmacoterapeutică:Prin eliberarea oxigenului în stare născândă, produsul are acţiune

[...]

Descriere: Perogen, 10 comprimate, Meduman Viseu

Compoziţia:Pentru 1 comprimat: Peroxid de uree 1 g. Excipienţi pentru un comprimat. Acţiune farmacoterapeutică:Prin eliberarea oxigenului în stare născândă, produsul are acţiune antiseptică, de scurtă durată. Indicaţii terapeutice:Spălarea plăgilor supurante, a plăgilor chirurgicale, ginecologice, otite etc. Atenţionări speciale: Aplicaţiile prelungite şi concentraţiile mari pot provoca arsuri. Trebuie evitată utilizarea în cavităţi închise deoarece produce distensie prin degajarea oxigenului. Doze şi mod de administrare:8-10 comprimate dizolvate în 100 ml apă (uz extern). Păstrare:A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la 15-25°C, ferit de lumină şi umiditate, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Ambalaj:Cutie cu flacon de polietilenă conţinând 10 comprimate.



Data ultimei actualizari: 2023-09-14 12:35:05
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review