Igienizant maini BOZO, 100 ML

Igienizant maini BOZO, 100 ML - DEZINFECTANTI - FARA
Fara
P459821841
Este un produs pe bază de alcool și apă demineralizată care poate fi utilizat pentru igienizarea mâinilor. Igienizează eficient mîinile fară săpun sau apă. După folosire crează [...]

Descriere: Igienizant maini BOZO, 100 ML

Este un produs pe bază de alcool și apă demineralizată care poate fi utilizat pentru igienizarea mâinilor. Igienizează eficient mîinile fară săpun sau apă. După folosire crează o senzație plăcută de relaxare și prospețime a palmelor. Utilizare: Se pulverizează manual; se freacă palmele pentru uniformizare. Produsul se folosește numai în scopul pentru care este destinat. Nu se va folosi în amestec cu alte substanțe . Acest lucru poate conduce la obținerea unor amestecuri cu un potențial scăzut de igienizare. Produsul nu afectează sănătatea persoanelor care îl utilizează dacă sunt respectate normele de utilizare. Ingrediente: Mix. alcool etilic denaturat - propan 2-ol. Valabil 3 ani de la data fabricației menționată pe ambalaj.

Data ultimei actualizari: 2021-06-14 23:54:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review