Gel Antibacterian, Minut

Gel Antibacterian, Minut - DEZINFECTANTI - MINUT
Minut
P459799407
Descriere Gelul antibacterian Minut dezinfecteaza si elimina 99.9% dintre bacteriile existente. Este o alternativa ideala in momentul in care plecati de acasa, in parc, vacante, birou si nu aveti [...]

Descriere: Gel Antibacterian, Minut

Descriere Gelul antibacterian Minut dezinfecteaza si elimina 99.9% dintre bacteriile existente. Este o alternativa ideala in momentul in care plecati de acasa, in parc, vacante, birou si nu aveti acces imediat la apa si sapun! Destinat copiilor si adultilor! Mod de utilizare: Se aplica in palma si se freaca pana la uscarea completa a mainilor. Nu lasa senzati lipicioasa datorita extractului de aloe vera. A nu se folosi pe rani deschise! Numai pentru uz extern! Ingrediente: alcool etilic, agenti hidratanti, extract de aloe vera, parfum , apa. Produs avizat ca si biocid destinat dezinfectiei igienice a mainilor prin frecare. Testat dermatologic! A nu se lasa la indemna copiilor!

Data ultimei actualizari: 2021-06-14 23:54:03
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review