Dermodrin unguent, 20 grame, Montavit

Dermodrin unguent, 20 grame, Montavit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/FARMACIE/DERMATOLOGIE/TRATAMENTE - PHARMAZEUTISCHE FABRIK MONTAVIT
P36072
Dermodrin unguent 20mg/ g- Dermodrin aparține clasei de medicamente numite antihistaminice pentru uz topic și este un unguent care acționează împotriva manifestărilor alergiilor datorate descărcării
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Dermodrin unguent, 20 grame, Montavit

Dermodrin unguent 20mg/ g- Dermodrin aparține clasei de medicamente numite antihistaminice pentru uz topic și este un unguent care acționează împotriva manifestărilor alergiilor datorate descărcării de histamină (antihistaminic) precum: roșeață, mâncărime a pielii și durere. Suplimentar reduce sau previne apariția umflăturilor pielii având drept cauză alergiile. Dermodrin unguent acționează ca o emulsie ulei în apă și are un efect răcoritor, crescând astfel efectul de ameliorare a durerii. Efectul se simte la scurt timp după aplicarea unguentului și persistă timp de 2 până la 6 ore. Compoziție: Substanța activă este clorhidrat de difenhidramină. Indicații: Poate fi utilizat în tratamentul pruritului, durerilor locale și a reacțiilor de hipersensibilitate în caz de: afecțiuni dermatologice cu componența alergică; înțepături de insecte. Prezentare: 20 g.

Data ultimei actualizari: 2021-06-14 23:56:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.