Dermodrin unguent, 20 grame, Montavit

P36072
Dermodrin unguent, 20 grame, Montavit - TRATAMENTE - PHARMAZEUTISCHE FABRIK MONTAVIT
Dermodrin unguent 20mg/ g- Dermodrin aparține clasei de medicamente numite antihistaminice pentru uz topic și este un unguent care acționează împotriva manifestărilor alergiilor datorate descărcării [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Dermodrin unguent, 20 grame, Montavit

Dermodrin unguent 20mg/ g- Dermodrin aparține clasei de medicamente numite antihistaminice pentru uz topic și este un unguent care acționează împotriva manifestărilor alergiilor datorate descărcării de histamină (antihistaminic) precum: roșeață, mâncărime a pielii și durere. Suplimentar reduce sau previne apariția umflăturilor pielii având drept cauză alergiile. Dermodrin unguent acționează ca o emulsie ulei în apă și are un efect răcoritor, crescând astfel efectul de ameliorare a durerii. Efectul se simte la scurt timp după aplicarea unguentului și persistă timp de 2 până la 6 ore. Compoziție: Substanța activă este clorhidrat de difenhidramină. Indicații: Poate fi utilizat în tratamentul pruritului, durerilor locale și a reacțiilor de hipersensibilitate în caz de: afecțiuni dermatologice cu componența alergică; înțepături de insecte. Prezentare: 20 g.
P36072