ACM Vitix, 30 capsule

P27367
  • -10%
ACM Vitix, 30 capsule - TRATAMENTE - ACM
ACM
Recomandari: O formula speciala pentru intarirea sistemului de aparare antioxidant si limitarea stresului oxidativ perceput si a stresului oxidativ celular, partial responsabil pentru aparitia unor boli de piele (vitiligo, sindrom [...]

Iti mai recomandam si:

ACM Vitix, 30 capsule

Recomandari:

O formula speciala pentru intarirea sistemului de aparare antioxidant si limitarea stresului oxidativ perceput si a stresului oxidativ celular, partial responsabil pentru aparitia unor boli de piele (vitiligo, sindrom Down, psoriazis, intoleranta la soare, imbatranirea fotoindusa a pielii)

Proprietati:

Prima asociere dintre antioxidantii primari si cei secundari, actionand la sursa asupra productiei de radicali liberi. Contine un extract proteic de pepene, EXTRAMEL, bogat in mod natural in antioxidanti primari (catalaza si SOD), alaturi de antioxidantii secundari (Se, Cu, Zn, vitaminele C, E, B9, B12).

Intensifica procesele naturale de aparare ale organismului si actioneaza la sursa asupra productiei de radicali liberi si asupra speciilor de oxigen reactiv (ROL) pentru a limita deteriorarea celulei.

Mod de utilizare:

Se administreaza o tableta pe zi, in timpul uneia dintre mese, minim 3 luni de zile. Pentru copii se poate administra incepand cu varsta de 8 ani.

Prezentare:

30 de capsule

P27367