Ducray Kertyol PSO crema pentru scalp si corp, 100ml

Ducray Kertyol PSO crema pentru scalp si corp, 100ml -  - DUCRAY
Ducray
P43662
Recomandata pentru scuamele rebele ale scalpului, dar si pentru cele localizate pe corp (coate, genunchi), crema elimina scuamele, regleaza descuamarea si calmeaza roseata. Pentru scalp si fata cu stari psoriaziforme. [...]

Descriere: Ducray Kertyol PSO crema pentru scalp si corp, 100ml

Recomandata pentru scuamele rebele ale scalpului, dar si pentru cele localizate pe corp (coate, genunchi), crema elimina scuamele, regleaza descuamarea si calmeaza roseata.

Pentru scalp si fata cu stari psoriaziforme.

Se foloseste incepand cu varsta de 18 ani.

Ingrediente active:

Sulf micronizat, Acid glicolic, Kertyol, Glicerina. Ingrediente: WATER (AQUA),CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,DIMETHICONE,DICAPRYLYL ETHER,CETEARYL ALCOHOL,LACTAMIDE MEA,GLYCOLIC ACID,GUANIDINE CARBONATE,GLYCERYL STEARATE,POLYMETHYL METHACRYLATE, CETEARETH-33,BISABOLOL, ETHANOLAMINE, GLYCYRRHETINIC ACID, PIROCTONE OLAMINE, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA,TOCOPHEROL.

Mod de utilizare:

Se aplica dimineata si seara, timp de 4 saptamani. A se lasa sa actioneze 20 de minute. La nevoie, se clateste. Precautii: A se evita contactul cu ochii.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-07-24 14:45:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review