Blue Cap Gel Dus, 400ml

P35886
  • -10%
Blue Cap Gel Dus, 400ml - PSORIAZIS - CATALYSIS SL
CATALYSIS SL
Gel de baie, împreună cu celelalte produse BLUE CAP (spray, șampon, cremă și capsule) fac parte dintr-o gamă modernă, revoluționară de preparate cosmetice destinate igienei și întreținerii [...]

Blue Cap Gel Dus, 400ml

Gel de baie, împreună cu celelalte produse BLUE CAP (spray, șampon, cremă și capsule) fac parte dintr-o gamă modernă, revoluționară de preparate cosmetice destinate igienei și întreținerii zilnice a pielii cu tendință la psoriazis, dermatită seboreeică, mătreață, dermatită atopică, pitiriazis versicolor, ihtioză precum și la alte procese dermatologice care se manifestă și prin descuamări, mâncărimi, iritații sau înroșirea pielii

Compoziție:

Zinc pyrithion micronizat 1%, sodium lauryl sulfat, cocamidopropyl betaina, sodium cocoamfoacetat, dimeticon copoliol, glicol distearat-stearic 4, acid citric, ceramide 3 - ceramide 6 ii -ceramide 1 - fitosfingozin - colesterol - sodium lauril lactilat - gumă xantan, sodium clorid, sodium metilparaben, quanterium 15, apă.

Afecțiuni:

- psoriazis;

- dermatită seboreică

; - pitiriazis versicolor;

- ihtioză, eczemă/dermatită atopică;

- eczeme uscate;

Indicații:

Este un preparat destinat îndepărtării rapide a mâncărimilor, iritației și descuamărilor asociate cu:

- dermatită seboreică;

- dermatită atopică;

- pitiriazisul versicolor;

- psoriazisul corpului.

Utilizarea gelului este indicată și pentru igiena pielii nepăroase aflate în tratament cu BLUE CAP spray și BLUE CAP cremă, consolidând efectele acestora.

Mod de folosire:

Numai respectând întocmai următorii pași veți obține satisfacțiile maxime:

- agitați energic flaconul înaintea fiecărei utilizări;

- aplicați o mică cantitate de gel pe pielea în prealabil umezită, apoi masați până apare spuma;

- lăsați spuma formată să acționeze pe zonele afectate circa 2 minute;

- clătiți definitiv tot corpul cu apă din abundență.

Utilizați gel de baie ori de câte ori este nevoie. Acest gel poate fi folosit zilnic fără să producă efecte nedorite. În unele cazuri este necesară asocierea gelului la tratamentul cu celelalte preparate BLUE CAP (în special spray sau capsule) sau cu unele tratamente dermatologice. Dacă neplăcerile dvs. nu dispar sau nu se ameliorează considerabil după utilizarea regulată a preparatelor din gama BLUE CAP, consultați un medic.

Precauții:

Este destinat numai uzului extern. Dacă intră în contact cu ochii, clătiți din abundență cu apă rece. În cazul ingestiei accidentale, cereți ajutor toxicologic de specialitate.

Efecte adverse:

Extrem de rar pot apărea reacții alergice.

Incompatibilități:

Nu există.

Prezentare:

400 mlData ultimei actualizari: 2021-06-14 23:45:00
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review