Clotrimazol 1 %- crema, 20 g, Slavia

Clotrimazol 1 %- crema, 20 g, Slavia -  - SLAVIA PHARM
Slavia Pharm
P28145
Proprietati: Clotrimazolul este un antifungic derivat de imidazol cu spectru larg care penetrează straturile afectate ale pielii şi atacă fungii. Clotrimazol Slavia este indicat în tratamentul micozelor cutanate şi mucoase [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Clotrimazol 1 %- crema, 20 g, Slavia

Proprietati:

Clotrimazolul este un antifungic derivat de imidazol cu spectru larg care penetrează straturile afectate ale pielii şi atacă fungii. Clotrimazol Slavia este indicat în tratamentul micozelor cutanate şi mucoase determinate de dermatofiţi, fungi, levuri şi microorganisme cum este Malassezia furfur şi infecţii cutanate determinate de Corynebacterium minutissimum.

Acestea pot să apară, de exemplu, sub următoarele forme:

- infecţii fungice ale piciorului (piciorul atletului), infecţii interdigitale la nivelul mâinilor sau piciorului, infecţii periunghiale (paronichie) care apar în asociere cu infecţiile unghiilor;

- suprainfecţii cu germeni patogeni sensibili la clotrimazol;

- infecţii fungice ale pielii şi pliurilor cutanate, candidoze cutanate, pitiriazis versicolor (Tinea versicolor, eritrasmă), dermatită seboreică suprainfectată microbian cu germeni sensibili la clotrimazol;

- infecţii labiale şi ale ariei genitale determinate de fungi (vulvită candidozică);

- inflamaţii ale glandului penian şi infecţii ale tegumentului glandului penian determinate de fungi (balanita candidozică).

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Administrare:

Clotrimazol Slavia se administrează cutanat. Aplicaţi crema de 2-3 ori pe zi, în strat subţire şi masaţi uşor până când crema pătrunde în piele. În general, aproximativ ½ cm de cremă este suficient pentru tratamentul unei zone de dimensiunea unei palme.

Pentru infecţiile labiilor (vulvită candidozică) şi ale zonelor adiacente, balanita candidozică şi inflamaţia glandului penian, se aplică crema pe zona afectată a pielii (de exemplu de la vagin spre anus), de 1-3 ori pe zi. Pentru infecţiile picioarelor, se recomandă spălarea şi uscarea picioarelor, în special interdigital, înainte de aplicarea cremei.

Durata tratamentului variază în funcţie de severitatea infecţiei şi localizarea acesteia.

Pentru a asigura o vindecare completă, tratamentul trebuie continuat conform indicaţiilor de mai jos; durata tratamentului este:

- micoze cutanate, inclusiv piciorul atletului: 3 – 4 săptămâni;

- eritrasma: 2 – 4 săptămâni; - pitiriazis versicolor: 1 – 3 săptămâni;

- vulvita şi balanita candidozică: 1 – 2 săptămâni.

Pacienţii trebuie să se adreseze medicului dacă simptomatologia nu se ameliorează după 4 săptămâni de tratament.

Compozitie:

Substanţa activă este clotrimazolul. Un gram cremă conţine clotrimazol 10 mg

- Celelalte componente sunt: alcool cetilstearilic, polisorbat 80, p – hidroxibenzoat de metil (E 218), p – hidroxibenzoat de n – propil (E 216), vaselină albă, propilenglicol, apă purificată.

Prezentare:

20g



Data ultimei actualizari: 2021-06-14 23:56:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review