Alle 10mg+250UI/g, crema, 35g

P459828192
Alle 10mg+250UI/g, crema, 35g - FARMACIE - FITERMAN
Fiterman

Prezentare : Produs eficient in tratamentul afectiunilor de natura venoasa. Avantaje: Actiune sinergica antiinflamatoare, analgezica, antitrombotica si antiedematoasa foarte benefica in afectiunile inflamatorii de natura venoasa sau musculo-scheletica, datorata asocierii

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Alle 10mg+250UI/g, crema, 35g

Prezentare :

Produs eficient in tratamentul afectiunilor de natura venoasa.

Avantaje:

Actiune sinergica antiinflamatoare, analgezica, antitrombotica si antiedematoasa foarte benefica in afectiunile inflamatorii de natura venoasa sau musculo-scheletica, datorata asocierii diclofenacului sodic cu heparina sodica.

Absorbtie rapida a substantelor active, potentata de actiunea mentolului din compozitie.

Forma farmaceutica de crema permite administrarea topica insotita de masaj, mai ales pentru afectiunile subacute sau cronice.

Compozitie:

1 gram crema contine diclofenac sodic 10 mg si heparina sodica 250 UI.

Contine si levomentol, alcool cetostearilic emulgator tip A, parafina lichida, octildodecanol, glicerol, etanol 96%, p-hidroxibenzoat de metil (E218), p-hidroxibenzoat de n-propil (E216), apa purificata.

Indicatii:

- Tratamentul bolilor venoase cronice (tromboflebite, tromboze superficiale) si al complicatiilor inflamatorii ale acestora precum si al bolilor inflamatorii acute venoase (flebite superficiale)

- Profilaxia flebitelor

- Tratamentul leziunilor post-traumatice ale articulatiilor si tesuturilor moi insotite de revarsat sanguin si edem local (luxatii, entorse, contuzii, intinderi musculare, afectiuni ale meniscului, tenosinovite, contracturi, hematoame)

Doze si mod de administrare:

Pe pielea zonei dureroase (pe o lungime de aproximativ 5 cm la nivelul zonei lezate) se aplica 2-3 g de crema de 1-3 ori pe zi si se maseaza usor. In cazul tratamentului afectiunilor venoase, nu este recomandata masarea zonei ci aplicarea unui pansament oclusiv peste zona pe care a fost aplicata crema. Durata tratamentului depinde de recomandarile medicului si de efectul terapeutic obtinut.

Recomandari:

A se citi prospectul inainte de utilizare.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Mod de eliberare:

Medicament care nu se elibereaza pe baza de prescriptie medicala.

Forma de prezentare:

Cutie cu un tub din aluminiu a 35 g crema



Data ultimei actualizari: 2023-06-23 11:23:04
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review